ინდუქციური ზედაპირი ICD 601

მინაკერამიკა მოწინავე მასალაა სამზარეულოს ზედაპირებისათვის, რომელიც ხასიათდება და ფასდება სწრაფი სითბოგადაცემით, სწრაფად ხურდება და სწრაფადვე გრილდება. NEG – ესაა კერამიკული ზედაპირების მწარმოებელი იაპონიიდან. მას აწარმოებს კომპანია Nippon Electric Glass Co., Ltd. მისი სლოგანი Glass for future (მინა მომავლისთვის) უკვე იმაზე მეტყველებს, რომ ამ კომპანიის პროდუქცია მიმართულია გრძელვადიან და საიმედო მოხმარებაზე. თუ თქვენ აფასებთ სილამაზეს და საიმედოობას, მაშინ KUPPERSBERG-ის ინდუქციური ზედაპირი NEG-ის მინაკერამიკით საუკეთესო არჩევანია.
ბუსტერის ფუნქცია აჩქარებს გაცხელებას. თქვენთვის სასურველი ტემპერატურა გაცილებით სწრაფად მიიღება. თუ გჭირდებათ დიდი ოდენობის წყლის სწრაფად ადუღება ან ტაფის სწრაფად გაცხელება, Booster-ის ფუნქცია დაგეხმარებათ ამაში.


გაცხელების წამიერად გათიშვის და ასევე წამიერად ჩართვის ფუნქცია. თუ თქვენ უცბად გასვლა დაგჭირდათ, ამ ფუქციის მეშვეობით ერთი თითის დაჭერით შეგიძლიათ შეაჩეროთ მუშაობის პროცესი. დარწმუნებული იყავით, რომ გაცხელება შეჩერებულია და არ იფიქროთ იმაზე, რომ შეიძლება კერძი მიგეწვათ.
ავტოგათიშვის ფუნქცია ამაღლებს ელექტრო ზედაპირის გამოყენების უსაფრთხოებას. თუ დიდი ხნის განმავლობაში უმოქმედოდ ხართ მართვის პანელთან, ტემპერატურის სენსორი დაიწყებს სიმძლავრის დაკლებას მის სრულ გათიშვამდე.


ბლოკირების ფუნქცია ჰმატებს უსაფრთხოებას ელექტრო ზედაპირს. ბლოკირების აქტივირებისას თქვენ აღარ მოგიწევთ იმაზე ფიქრი, რომ ბავშვებმა შეიძლება შემთხვევით შეცვალონ პარამეტრები ან თქვენ უნებურად დაგეჭიროთ ხელი მართვის პანელზე.
თუ კერძი უკვე მზადაა, მაგრამ სტუმრები ჯერ არ მოსულან, გამოიყენეთ სითბოს შენარჩუნების 3 განსხვავებული რეჟიმი:
* გალღობის ან გამოდნობის რეჟიმი (დაახლ. 50°С)
* გაცხელების ან სითბოს შენარჩუნების რეჟიმი (დაახლ. 70°С)
* მოთუშვის რეჟიმი – ტემპერატურა დუღილის ტემპერატურასთან მიახლოებულია, რაც იდეალურია კერძის ნელი მომზადებისათვის (დაახლ.90°С)

უსაფრთხოებისათვის ზედაპირს აქვს ნარჩენი სითბოს ინდიკატორი. იგი მანამდე ანთია, ვიდრე ზედაპირი ცხელია. ინდიკატორით თქვენ განსაზღვრავთ კიდევ ცხელია თუ არა გახურების ზონა და როდის შეგეძლებათ ზედაპირის გაწმენდა კერძის მომზადების გასრულების შემდეგ.
მოსახერხებელი მართვა ერთი თითის მეშვეობით განმეორებადად დაჭერის გარეშე. თითის მარტივად და მსუბუქად გადაადგილებით თქვენ აყენებთ კომფორის სიმხურვალის სასურველ დონეს. სლაიდერი დროის ეკონომიისა და კერძის მომზადების გაიოლების საუკეთესო საშუალებაა.


თაიმერის ფუნქციით თქვენ შეძლებთ დააყენოთ მომზადების რეჟიმი თქვენთვის სასურველ დროზე. თქვენ თავისუფლად შეგიძლიათ დაკავდეთ სხვა საქმეებით და არ ინერვიულოთ, რომ გარკვეული პერიოდის შემდეგ მოგიწევთ კერძის ქურიდან გადმოდგმა. თაიმერი ავტომატურად გათიშავს მომზადების პროცესს და თქვენ მაშინ გადმოდგამთ კერძს ქურადან, როდესაც ამას მოისურვებთ.
დამატებითი ინფორმაცია
-
High-Tech
-
სწორი კიდეები
-
არა
-
კი
-
კი
-
კი
-
კი
-
კი
-
NEG
-
ინდუქციური
-
ელექტრონული სენსორული/სლაიდერი
-
ჩინეთი
-
კი
-
100 სმ
-
საფხეკი
-
კი
-
თეთრი
-
52
-
59
-
6
-
7,4